Viimeinkin lämmintä

Kukahan on saanut päähänsä että lentokoneissa tarjolla oleva ruoka on ihmisravinnoksi kelpaavaa, ei ihme että suomalaiset vetävät viinaa, sehän on koko aterian siedettävin osa. Lento sujui loppuun asti miltei ongelmitta, Intian huudeilla meitä ravisteli joko ihan oikea turbulenssi, tai lentäjämme Jussi leikki sankaritaistelulentäjää väistellen taidokkaasti venäläiskoneille tarkoitettuja ohjuksia. Me taas tiesimme että mitä nopeammin tilanne on ohi, sitä nopeammin joudumme tosipaikan eteen, AAMUPALA ? .
Selvisimme suuremmitta traumoitta Bangkokiin, tosin nakki ei kuulu enää ruokaympyräämme, eikä keittämällä paistohöyrytetty nätiksi muotoiltu muna.
Hetki ihmetelty miten maailma täälläpäin makaa, selkeästi aika kiireisesti, nyt kainalossa liput jatkolennolle surat thaniin, saa näppärästi ostettua paikalliselta halpalentoyhtiöltä, toivotaan että koneita joku joskus on huoltanut?
Tatecafeen free fifi on heikohkosti toimiva joten kuvia ei nyt tipu!

One thought on “Viimeinkin lämmintä

  1. Lento Finnair:n koneella oli tyypilliseen tapaan siedettävä ja kun ostaa liput oikeaan aikaan niin suoran lennon saa Bangkok:n ihan siedettävään hintaan… Aamupala nakki kyllä jäi kaivelemaan jälleen kerran niin syvälle sisuksiin että en todellakaan syö enää mitää lihaa ikinä… No en ennen seuraavaa kertaa!

    Bangkok:n kentällä oli vastassa sitten kosteuden/lämmön sekainen ilmasto/tunnelma.
    Ajatus istua bussissa vielä 10h kun on juuri lentänyt 10h ei houkuttanut…ajatukset lentämiseen heräsivät ja kun löytyi vielä sisäinen HALPA lento niin ei muuta kuin odottamaan….6h kentällä ei sitten ole halpaa oli maa mikä tahansa mutta nautimme lämpöisestä ilmastosta sekä ilmastoidusta hallista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 + 2 =