Tylsä päivä

Aivan mahtavaa!! Tästä päivästä piti tulla se the päivä, Koh Somin kutsukilpailu popup radalla. Eilen illalla tuntui vähän mahanpohjassa nipistellä, yöllä nousi kuume, joten multa ne kisat meni sivu suun. Isäntä kävi heittämässä, ja hyvin heittikin, omassa sarjassaan neljäs ?. Siinäpä ne tämän päiväiset kuulumiset, kuume alkaa hellittää, toivottavasti huomisesta tulee hyvempi ?
Olihan illasta vähän jännitystäkin, samassa tilassa pyörii jättimäinen hämähäkki, eikä mulla ole asetta mukana ?

One thought on “Tylsä päivä

  1. Aamulla oli kurja fiilis kun tajusi että kellon soidessa 0505 niin sitä joutuukin yksin lähtemään kohti päätavoite eli ensimmäistä kisaa. Pahalta tuntuva ratkaisu kuiten oli varmaan molempien etu…saarelta ei nimittäin löytynyt ”toimivaa” vessaaa!
    Enpä siis tiedä ketä olisi häirinnyt vatsavaivat eniten 🙂

    Omalta osaltani kisat menivät odotusten mukaan ehkä jopa pikkuisen yläkanttiin joten valittamista ei ollut sen osalta… Järjestelyt sen sijaan olivat tänä vuonna paljon heikommat kuin edellisenä kertana ja muitakin pikku ongelmia esiintyi… Huhujen mukaan ko.saarella pelattava kisa näin saattoi jäädä viimeiseksi….harmi sinänsä sillä ko.saari on yksi upeimmista saarista joissa itse olen käynnyt… Kiitos Koh Som eli tulimuurahais saari…. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

94 − = 84