Takaisin ytimeen

Kolme päivää Malesiassa riitti tällä reissulla, nälkä kasvaa syödessä, nyt on tietysti mielessä saada tutustua Malesiaan enemmän ja enemmän, voi olla että sinne täytyy mennä joskus uudelleen ?. Ihmiset siellä ovat äärimmäisen sosiaalisia, kaikki haluavat tietää mistä olet kotoisin, ja kun kuulevat vastauksen, olet heidän paras kaverinsa koska myös ”Iceman” Kimi Räikkönen on kotoisin samasta maasta, kiitos formuloiden, ollaan siellä siis maailman cooleimpia tyyppejä.
Pikku matkustelu maasta toiseen on mukavaa, tunnin tai parin lento ei varasta aikaa lomailusta…se että joka kerta seisot pari tuntia tulli jonossa, mennen ja tullen, se vie. Matkalaukut kiertävät hihnalla aina kolme kierrosta, tarvittaisiin vähintään kymmenen jotta pääset tullista läpi, onneksi laukut pääosin nostellaan hihnan viereen sen kolmannen kierroksen jälkeen, ettei jokakerta joutuisi etsimään laukkujaan löytötavaratoimistosta.
Nyt siis ollaan takaisin pääkallopaikalla, Bangkokissa, pelottavalta tuntuva ajatus ottaa huone ihan ydinkeskustasta osoittautui päivänvalossa aivan loistoideaksi. Huone on edullinen, sijainti hyvä, kaikki tarpeellinen kävelymatkan päässä, rantaa ei ole mutta allas hotellin katolla ajaa asiansa kun haluaa polttaa nahkaa rakkuloille ?. Yöelämään on viidentoista minuutin matka kävellen, mutta miksi lähteä merta edemmäs kalaan, illalla istuskelimme hotellin edessä puolisen tuntia, sinä aikana tupsahti viisi bussilastillista kiinalaisia alakerran karaokeravintolaan ?, aivan mahtavaa….koko yö kiinalaista karaokea ??, yöelämä tuli siis meidän luoksemme.
Bangkokin taksikuskit muuten ovat asiallisia kavereita, yritimme tietysti ensin selvitä omatoimisesti siirtymisistä, koska luulimme että taksit ovat samanlaisia kuin turistikohteissakin.
Järkevä ratkaisu oli ottaa vain muutama hassu vaate mukaan reissuun, vähällä tavaralla on helpompi siirtyillä paikasta toiseen, 50 sentillä saa pesetettyä koneellisen pyykkiä, tosin samana päivänä niitä ei saa takaisin, eli kahdella lempivaatekerralla pärjää oikein mainiosti, jos meillä ei olisi kolmeakymmentä frisbeetä mukana, kaikki tavara mahtuisi käsilaukkuun ?. Koska mukana on eräs joka olisi ottanut lämpökerraston mukaan, on meillä nyt myös turhanpäiväinen matkalaukku raahattavana, sisältäen jättirantapyyhkeen ja viltin, no vilttiä oli mullakin ikävä kuumeen kourissa ollessa, muutenhan täällä kyllä tarkenee, kun muistaa sammutella välillä ilmastointilaitteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

68 − = 64