Pokémon go

Uusi päivä Bangkokissa sai hienon alun, missattiin jälleen yksi aamupala, mutta käänsimme tappion voitoksi, pokemonit auki ja kaduille talsimaan. Kummempi homma mutta tuon oivallisen pelin avulla on todella helppo suunnistaa, palaat joko samaa reittiä takaisin lähtöpaikkaan tai etsit täysin uuden reitin aloituspaikkaan, paljon helpompaa kun karttasovellusten kanssa puljaaminen ?. Pelatessa kuljettiin mainiolta tuoksuvan ruokapaikan ohi, paikka jäi mieleen koska siellä oli syömässä pelkästään paikallisia, eikä ihme, koska hinnat ja ruokien nimet oli vain thain kielellä. Täysi kattaus odotti ottajaansa, en tiedä mitä söimme, mutta hyvää oli ja mahat saimme täyteen todella pilkkahinnalla. Erikoisen näköisen ravintolasta teki myös se, että yhtään Coca-Cola kylmiötä ei ollut, juomana pelkästään pöytiin kannetut vesikannut, sisältäen todennäköisesti hanavettä, niin rohkeiksi emme sentään heittäytyneet vaan kaivoimme laukusta vesipullot esiin.
Täydellinen laiskottelupäivä, käppäilimme reilun tunnin verran kaupungilla, pari tuntia auringossa löhöilyä ja katto altaalla puljaamista. Kun nahka saatiin poltettua kuprulle oli aika vilvoitella huoneen ilmastointihärpäkkeen alla, samalla oli hyvää aika opetella yksi uusi lautapeli, agricola, ei yhtään pöllömpi, suomenkielisenä versiona tykkäisin varmaan enemmän, vähän vähemmällä muistamisella pääsisi, mutta suosittelen.
Tykkäsin kovasti Samuilla lomakotina palvelleesta rantabungalowista, mutta hotellien hyvä puoli on siinä että pesuaineet tulee talon puolesta, sinänsä ei muuten ongelmallista mutta jokainen nestettä sisältävä pullo tekee sinusta lentokentillä melkein terroristin. Bungalowissa oli ainoastaan pyyhkeet ja lakanat, kaiken muun tarvittavan joutuu itse hankkimaan.

Lomakoti nro 5

Elämää tällä hetkellä helpottaa myös jääkaappi, voi ostaa valmiiksi seuraavaa aamua ajatellen maidot ja jogurtit jemmaan pelkäämättä niiden muuttuvan kokkeliksi. Laktoosivammaisina olemme rohkeasti käyttäneet paikallisia maitotaloustuotteita, ilman minkäänlaisia ongelmia, ja melkeinpä rakastuneet niihin ?, maito maistuu enemmänkin vaniljakastikkeelta ja suurin osa jogurteista tuoreista hedelmistä tehdyiltä, keinotekoisen makuiset näyttävät yleensä myös ulospäin keinotekoisilta.
Nyt jännittää jo valmiiksi huominen, ilmoittauduimme kajakkiretkelle ?, ikinä en moisessa ole istuskellut, ainoa saman tyyppinen kulkupeli johon olen tutustunut on kanootti ja siitä kovin vetiset ja huterat muistot. Pitäkää peukkuja että selviän kuivin nahoin pisteestä A pisteeseen B, osin senkin takia että yhtään en tiedä minkälaisia lohikäärmeksiä niissä vesissä asustaa. Nyt nappaan iltakahvin ja syön loput kynsistä aamuun mennessä ?.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 1 =