Onnistunut loma lomasta

Eilinen ilta loppui pilvenpiirtäjän huipulla olevaan allasbaariin, tämä päivä sai alkunsa samasta paikasta, aamulla pahimmat unihiekat pois silmistä, bikinit päälle, kahvimuki kouraan ja altaalle mars. Todella häröä uida kohti reunaa josta vesi virtaa yli täydelliseen vapaaseen pudotukseen, tottakai siellä on kaikki suojaturvasysteemit mutta hyvä hämäys aivoille, vellit pukkaa housuun pakostakin mitä lähemmäs uit ?.
Tämä päivä oli erilaista seikkailua, hirveen korkeita rakennuksia, järkyttävästi autoja, ihmisiä kiiruhtamassa sinne tänne. Koska meillä ei ollut kiirettä päätimme tutustua kaupunkiin vähän laajemmin, ensin tietysti kortteli ympäri, eka mutkan jälkeen löysimme aivan mainion lounaspaikan, no ei oikeastaan löydetty, ne löysi meidät. Ilmeisesti ruoka oli enemmän intialaiseen vivahtavaa, mutta hyvää, ei vähiten siksi että aamupala unohtui kokonaan altaalla puljatessa.
Ikinä en ole suostunut metrolla kulkemaan, koska se on niin monimutkaista, jopa Helsingissä ?, tänään harjoittelimme erilaisilla junasysteemeillä kulkemista, todella vaivaton tapa säästää sekä jalkoja että rahaa, eurolla pääsi vuoristorata-metro yhdistelmällä kulkemaan matkan, johon kävellen olisi mennyt reilu puoli tuntia, ja monta kosteuspyyhettä. Thaimaassa ilmasto on kuuma ja kostea, täällä se on vaan kuuma, joten pitkät kävelymatkat paahteessa on yhtä tuskaa, metroasemat on hyvin ilmastoituja, siistejä paikkoja, niistä löytyy tavallisia elintarvike kauppoja ja todella siistejä vessoja.
Fifi on sen verran juntturassa että kuvia en saa ladattua, laittelen myöhemmin.
Vaikka rakennukset on muutenkin täällä korkeita niin kaksoistornit vetivät sanattomaksi ? ylös ei minua saanut, polvet tutisivat jo alhaalta ylös katsoessa. Ilta huipentui kiinalaiseen ravintolaan, herätti mielenkiinnon kun näimme kaupan terassilta liikehdintää, paljon liikehdintää, isossa olut teltassa, päätimme käydä kurkkaamassa vähän lähempää. Paikka oli todella vanha kiinalainen ravintola, jossa kävi kuhina koko ajan, kiinalaisia tuli ja meni kovaa vauhtia, asiakkaita oli satoja, eikä yhtään länkkäriä, meidän lisäksi, se juurikin on varma merkki siitä että ruoka on hyvää. Olemme oppineet reissulla välttelemään ravintoloita jossa suurin osa asiakkaista on länsimaisia, silloin ruokakin on ottanut liikaa länsimaisia vaikutteita. Maha nyt täynnä hyvää ruokaa, nyt nappaan vielä iltakahvin niin jaksan nukahtaa ?.
Malesiassa muuten kaikki puhuvat täydellistä englantia, aivan sama keneltä kysyt saat todella huolellisen vastauksen.

Kaksoistornien ruohonjuuri

Paikallinen maistraattikin oli kolkytkerroksinen

Turisti kinkissä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 4 = 10