Maasta poistuminen

Tien päällä taas! Thaimaa alkaa olla nähty…no ei oikeasti…tuli mahdollisuus loikata maan rajojen ulkopuolelle, päätettiin pitää lomaa lomasta. Tätä kirjoittelen Malesiasta, Kuala Lumpur, kolmen miljoonan ihmisen pieni kaupunki, pieni on niin suhteellista, juuri nyt siis hotellin allasbaarissa kolmannessakymmenennessä kerroksessa ?, ja viereiset talot jatkavat matkaansa vielä korkeammalle kohti taivasta.


Ei täällä olo ihan niin kotoisa ole kun viidakossa, mutta meneehän tämä paremman puutteessa ?. Suosittelen kyllä, Bangkokista kahden tunnin lento, tunti taksilla kentältä, ja voila, olet keskellä täysin erilaista maailmaa, ainoa huono puoli on tunti passin tarkastuksessa. Kummallisin lento ikinä, koko koneen matkustamo spreijattiin läpi hyönteismyrkyllä, kaiuttimista tuli ohjeet sulkea suu ja silmät kaasutuksen ajaksi.
Nyt testaamaan kattoallasta!??

One thought on “Maasta poistuminen

  1. Lomaa lomasta… Totta, viidakko vaihtui betoniseksi mutta menoa se ei haittaa.
    Ihminen kun istuu baarissa 39kerroksessa ja maistelee erilaisia juustoja katsellen mitä hulppeimpia maisemia niin…. Niin…niin… Sitä henkeä salpaavaa näkyä tai niitä makaronivelli jalkoja ei vain sanoin voi kuvailla….

    Aamulla pulahdat viileään veteen ja katsot altaan reunalta alaspäin näkien 100m pudotuksen…
    Joku tuo tarvittaessa drinkin altaan reunalle, sinua kutsutaan kokoajan sir ja kaikki mikä menee suuhun vaan maistuu jotenkin extra paljon paremmalta….
    Kyllä Malesia vei osan sydämmestäni… Ehkä en viihdy tälläisissä kaupungeissa 2-3pv enempää mutta sen ajan kun siellä olen….osaan viihtyä…. Kiitos että lähdit mukaan…. Uskomatonta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

51 + = 56