Frisbeegolffia palmujen alla

Eilen pääsin itsekkin avaamaan kiekkokauden, Samui swine kinkereillä, olihan se huikea fiilis! Selkeästi vanhat nivelet tykkää olla lämmössä, milläköhän saisi Suomen kesää säädettyä lämpösemmälle vaihteelle.

Tulokset ei kyllä huikeita ollu, ihan normitasoa, ja yksi täysin hanurista tempaistu väylä, enkä ollut ainoa jolle se aiheutti harmaita hiuksia. Onneksi meistä toinen aina tasapainottaa tilannetta, viimeksi oli minun vuoroni loistaa, nyt oli selkeästi isännän vuoro. Sijoitus olisi voinut toki olla parempikin, mutta viides sija ei ollut ollenkaan huonosti pelattu, ja kun siitä vielä sai palkinnonkin (2700rahaa) niin, joo o kelpaa ?. Tiedä vaikka saisi päivärahaan korotusta, nyt mulle ojennetaan joka aamu toiminta tonni! ”Keksi jotain kivaa tekemistä” ?
Kisat olivat siis kaksipäiväiset, eli juurikaan muuta ei ole nyt keretty touhuilla, nautittu auringosta, ihmisistä, heittelystä….meillähän ei oikein vieläkään nautita ruuasta, niin hyvää kun se täällä onkin.
Iso kiitos viimeisimmälle sateelle, tarvoimme puolet radasta maastossa joka oli puoliksi savilillua ja puoliksi vesipuhvelin paskaa, huomenna saamme tietää onko meillä käyttökelpoisia kenkiä enää, ystävällinen pesulatäti rapsuttelee niitä varmaan koko yön. ?

One thought on “Frisbeegolffia palmujen alla

  1. Turnaukset siis pelattu…. Omalta osaltani pitää olla tyytyväinen sillä kaikki kierrokset olivat oman tason yläpuolella ja sijoitukset parhaita kautta aikain. No ehkä sarjan vaihtaminen open to master helpottaa hiukan mutta sarja on oikea joten mitä sitä ruikuttamaan.

    Nyt loppu matka rennommin… Halu olisi ollut vielä lähteä Taiwaniin kisoihin mutta ehkä ei makeaa mahan täydeltä… Siis nokka kohti rantaa ja thai hierontaa kipeille lihaksille…
    Frisbeegolf mikä ihana tekosyy….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 27 = 37