Feel like a winner!


Lähetään eilisen illan ruokapaikan kuvalla liikkeelle, eilen väsytti siihen astinen matkustus ja jännitti tämänpäiväinen seikkailu valmiiksi. Pienen perheen pieni paikka, älyttömän ystävällinen henkilökunta, sisustus pohjautuu vanhoihin singerin ompelukoneisiin.

Euron aamupala, ei sitä ihan parasta, mutta hyvin piti nälän iltaan asti poissa ?
Meitähän ei huijata! Yritys oli kova, omatoimimatkaajat alkoivat aamulla järjestellä siirtymistä Koh Samuin puolelle, reippaina reput selkään ja isoin askelin bussiasemalle. Päästiin pauttiarallaa kaksisataa metriä kun tuktukin syleily imaisi meidät mukaansa. Päädyimme keskelle suurta pyramidihuijausyritystä, koskien bussia rantaan ja lauttamatkaa seuraavaan saareen, älkää jääkö tekaistuille bussiasemalle, no me saimme kyllä hinnat huokeiksi ja matka onnistui loppujen lopuksi hyvin, laitontahan se oli ?.

Lähtösataman näkymää

Pala laivaa ? (äiti muista että päästiin perille, ei siis niin paha ?)

koh Samuin rantaa, ihan niinkö ois kotiin tullu.
Samuin päässä seuraava show alkoi pimeiden taksien avustuksella, eivät halunneet päästää valkoihoisia pois alueelta ilman sovittua taksikyytiä, hehhee, sovimmekin kyydin mutta neljäsosa siitä mitä pyydettiin.
Mukava yllätys odotti majapaikalla, turistipoliisi?!?
No mies oli ennalta tuttu, isännän serkkupoika, joka lupautui kuskaamaan meitä saarella paikasta toiseen, ruokapalkalla….tai no ensimmäinen ehdotus oli että vuokraamme skootterin ja kuljemme sillä…aika kaukaa haettu, jos ei osaa ajaa autolla sujuvasti Suomessa niin turha yrittää täällä kikkailla ?.
Tänään radalla ekaa kertaa puoleen vuoteen, ja käsiin ei satu yhtään…no juuri yhtään. AI niin, viimeksi asuttiin vuoristossa ihan tsunamin varalta, nyt voi loikata suoraan terassilta veteen.
Samui kiittää ja kuittaa tältä päivältä, huomenna päivä uus, katsotaan mitä tuo tullessaan ?

One thought on “Feel like a winner!

  1. Vihdoinkin saavutettiin siis ensimmäinen tavoite….eli päästiin Radalle (Nigel’s place) ja oli uskomatonta heittää kauden avaus heitot lämpimässä…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 32 = 39